Hei!

Olen Heidi Niemi, Jumalatarkuvauksen äitijumalatar ja ylipapitar. Olen ammattivalokuvaaja ja -stylisti, ja elämäntehtävänäni on saada naiset tuntemaan itsensä kauniiksi valokuvan kautta.

Jumalataraihe on minulle erittäin lähellä sydäntäni. Näen koko ajan, miten maailmassamme feminiinisyys nousee ja naiset astuvat omaan voimaansa ja uskaltavat taas olla naisellisia. Tämä tekee minut todella iloiseksi ja työlläni autan naisia nousemaan täyteen loistoonsa upeina Jumalattarina.

Meillä jokaisella on oma tapamme olla nainen, ja Jumalatarkuvauksessa haluan houkutella esiin juuri sitä sinun omaa pyhää naiseuttasi. Millainen Jumalatar sinun sisälläsi asuu? Mitkä ovat sinulle tärkeitä arvoja ja asioita elämässä? Mitä sinä edustat? Minkä Jumalatar sinä olet?

Jumalatarkuva on henkilökohtainen representaatio sinun jumalattaruudestasi. Se kuvaa sinun omaa naiseuttasi ja tapaasi olla naisellinen. Sinä omistat oman naisellisuutesi ja saat tuoda sen esiin omilla ehdoillasi. Jumalatarkuva toimii siinä upeasti tulkkina ja ilmaisukanavana ja saa sinut avaamaan silmäsi omalle kauneudellesi.