Regressiohoito

160,00 

Osasto:

Kuvaus

Regressiohoidon aikana pääset tutustumaan itseesi syvällisemmällä tavalla rentoutusmenetelmää ja hypnoositekniikkaa käyttäen, voit tutustua menneisiin elämiisi ja hoitaa niitä sekä kohdata menneisyytesirakkaudellisessa ja turvallisessa ilmapiirissä ohjauksellani.

Regressiohoitoon kuuluu alkukeskustelu, jossa puhutaan siitä, mitkä ovat tavoitteesi hoidon suhteen. Seuraavaksi siirryt lepoasentoon hoitopetiin ja saat viltin yllesi. Syvärenotutuksen kautta ohjaan sinut hypnoosiin, jossa pääset yhteyteen korkeimman minäsi kanssa ja kuulet mitä sielullasi on sinulle asiaa. Hypnoosin aikana olen silti myös tietoinen itsestäsi ja siitä missä olet, muttan sen lisäksi alat nähdä tai tuntea sinulle tärkeitä asioita.

Regressioterapiassa mennään asioiden alkujuurille, hoitamaan menneisyyttä. Kehoomme on varastoitunut kaikki ne tapahtumat, jotka ovat olleet kehollemme tai mielellemme vaikeita hyväksyä tai käsitellä. Nämä muistot heijastuvat jokapäiväiseen elämäämme rajoittaen sitä.
Regressioterapia laajentaa tietoisuutta ja avaa kolmatta silmää. Hoidon tavoitteena on löytää ja vapauttaa tunnetukoksia ja mielen komplekseja, aivan kuten monet muutkin terapiamuodot.

Kuitenkin regressioterapian erityispiirre on siinä, että alitajunnasta nousee mieleen unohduksissa olleita tai kokonaan päivätajunnalta piilossa olevia muistoja menneisyydestä. Kun monet ihmiset palaavat lapsuuteen, vähintäänkin yhtä monet palaavat entisten elämien tapahtumiin. Joskus huomaamme toistavamme meille haitallisia käytösmalleja, pilaamme työmahdollisuutemme tai joudumme aina ihmissuhteeseen, joka vahingoittaa meitä. Monet syvällä olevat ongelmat voidaan ratkaista kohtaamalla ne ja ymmärtämällä miksi ja mistä ongelma on peräisin.

Regressioterapia toimii yhtälailla vaikka et uskoisikaan jälleensyntymiseen. Useimmilla hoidon jälkeen kuitenkin epäilykset kuvien alkuperästä hälvenevät, koska mieleen nousevat kuvat ovat hyvin selkeitä ja tunnepitoisia. Menneiden elämien lisäksi regressioterapian avulla voidaan hoitaa tulevaisuutta ja sieluntasolla mm. ihmissuhteita. Voimme myös käsitelllä mm. sielunsopimuksia tämän hoidon aikana.

Hoito kestää noin 1,5-2 tuntia. Ennen hoitoa ei pidä nauttia alkoholia eikä raskaita ruokia.

Olen valmistumassa regressiohoitajaksi Anu Gracen elämänkehä -koulutuksesta. Harjoitusaikana saat hoidon puoleen hintaan.

Varaa hoito sähköpostilla: heidi@jumalatarkuvaus.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Regressiohoito”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *