Tervetuloa asiakkaaksemme verkkokauppaamme! Tässä tärkeää tietoa tilaus- ja toimituisehdoista verkkokaupassamme.

Myyjä:
Jumalatarkuvaus
Coco de Noir T:mi
2775022-3
Ruukintie 11
07970 Strömfors

Maksutavat

Korttimaksu ja verkkopankki

Voit maksaa verkkopankissamme pankki- tai luottokortilla, electron-kortilla sekä suomalaistyen verkkopankkien verkkopankissa.

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Paytrail-tili

Mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa?

Paytrail säästää sinut toistuvilta toimitus- ja maksutietojen syöttämisiltä verkko-ostoksilla. Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Jatkossa vahvistat ostoksesi tuhansissa eri verkkokaupoissa yksillä tunnuksilla. Palvelu on ilmainen.

Näin se toimii

1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.

2. Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.

Tiedot tallentuvat turvallisesti Paytrailin palveluun. Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Tilisiirto

Jos haluat maksaa ostoksesi tilisiirrolla, ota meihin yhteyttä sähköpostilla ja ilmoita tuotteet jotka haluat tilata, niiden määrä, haluamasi toimitustapa sekä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Lähetämme Sinulle tilisiirron jolla voit maksaa tilauksesi. Tilaus toimitetaan ilmoittamaasi soitteeseen kun suoritus näkyy tilillämme.

Toimitustavat

Kuvauksia ostaessasi ei ole erillistä toimitustapaa vaan saat siitä kuitin sähköpostiisi joka toimii maksutositteena. Kuvauksiin varataan aina aika sähköpostitse.  Fyysisiä tuoteita koskee seuraavat toimitustavat:

Matkahuolto

Paketti toimitetaan toimitusosoitettasi lähimpänä sijaitsevaan Siwaan, Valintataloon tai Matkahuollon toimipisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä.

Posti

Paketti toimitetaan postiin lähimpään toimipisteeseesi. Saat seurantatunnuksen sähköpostilla jolla voit seurata lähetyksesi etenemistä.

Ärräpaketti

Paketti toimitetaan lähimpään R-kioskiisi.

Toimituskulut

Postipaketti Suomeen 8,90 e

Matkahuolto 7,90 e

Ärräpaketti 5,90 e

Toimitusaika

Kun tilauksesi saapuu, varmistamme sinulle tilauksen toimitusajan. Osat tuotteista valmistetaan tai tilataan valmistajalta tilauksen saavuttua, mutta suurin osa  meiltä löytyy heti varastosta.

Varastossa olevat tuotteet toimittamaan kuljetukseen tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme.

Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Tuotteen palautus- ja peruutusehdot

Joskus käy niin, että tilaamasi tuote ei jostain syystä olekaan sopiva. Jos näin käy, voit vaihtaa tuotteen toiseen tai palauttaa sen meille. Palauttaaksesi tuotteen lähetä meille aina ensin sähköpostia 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen heidi at jumalatarkuvaus.fi. Kerro meille sähköpostissasi kuitistasi löytyvä tilausnumero sekä syy miksi haluat tuotteen vaihtaa tai palauttaa. Vaihtotilanteessa kerrothan myös mihin tuotteeseen haluat tuotteen vaihtaa, niin voimme jo varata sen Sinulle valmiiksi. Lähetämme Sinulle sähköpostilla ohjeet palautusta varten sekä palautusnumeron. Merkitse palautusnumero tilauksen mukana tulevaan lomakkeeseen ja palauta se tuotteiden mukana saamiesi ohjeiden mukaan. Palautus on tehtävä 14 päivän sisällä ilmoituksen tekemisestä.

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske seuraavia tuotteita: alushousut, alushameet (myös tyllihameet), tasselit, bodyt, sukkahousut, -sukat, meikit, kauneudenhoitotuotteet, kirjat, lehdet, kortit ja magneetit.

Huomioithan, että palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön. Riippulappujen on oltava paikoillaan palautettaessa ja tuotteen on oltava alkuperäisessä myyntikunnossa. Siinä ei saa olla hajuveden tuoksua, deodorantin jälkiä eikä tahroja. Palautamme rahasi ilmoittamallesi tilille kahden viikon sisällä palautuksen hyväksymisestä. Lähetämme tästä tiedon Sinulle myös sähköpostilla.

Kun palautus on hyväksytty, palautamme rahat ostostasi toimituskulut loppusummasta vähennettynä. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Tuotteen vaihtaminen uuteen tuotteeseen, toiseen kokoon tai lahjakorttiin on ilmaista, eli tuotevaihdoista ei vähennetä toimituskuluja.

Jos pakettia ei ole noudettu postista ja se palautuu myyjälle ja asiakas haluaa lähetyksen uudelleen lähetettäväksi, vastaa asiakas uuden lähetyksen postikuluista maksamalla toimituskulut uudelleen.

Kursseille, kuvauksiin ja workshopeihin ilmoittautuminen on aina sitovaa. Sitovan kurssivarauksen katsotaan syntyneen kun ostat tuotteen verkkokaupastamme tai varaat paikan sähköpostitse niin että hyväksyt ehdottamamme ajan ja ilmoitat yhteystietosi laskua varten.  Ajankohtaa voi vaihtaa kanssamme erikseen sopimalla etukäteen.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus tilauksen noutopaikkaan. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

 

Rekisteriseloste

Keräämme asikkaiden antamat tiedot asiakasrekisteriin, jossa niitä säilytetään suojassa ulkopuolisilta tahoilta. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille eikä niitä käytetä mihinkään muuhun kuin tilausten toimitusta, tilaushistoriaa ja asiakkaan kontaktointia tilauksiin liittyvissä asioissa varten. Rekisteröitymällä verkkokauppaamme et saa meiltä automaattisesti markkinointia esim. sähköpostiisi. Voit tilata erikseen sivuiltamme uutuuskirjeen niin saat tuoreita ideoita sähköpostiisi.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

– Sähköpostilla osoitteesta heidi at jumalatarkuvaus.fi.

Kiitos että olet meidän asiakas, olet suuresti arvostettu ja rakastettu!

 

xxx Heidi Niemi