Kuvauspaketit:

Olen räätälöinyt erilaisia kuvauspaketteja, joista löytyy erilaisten  jumalattarien tarpeisiin sopivia hemmotteluja.

Venus

Venus on oikea jumalattaren luxuspaketti. Se sisältää juhlameikin ja -kampauksen, jumalatarasun lainan ja kuvauksen yhdessä suunnitellun teeman mukaan. Jumalatar saa toki myös arvonsa mukaista pientä tarjoilua hemmottelunsa lomassa. Kesto noin 2-3 tuntia, hinta 420 €.

Freija

Freija on jumalatarkuvauksen peruspaketti, johon Jumalatar saapuu valmiiksi stailattuna. Paketti sisältää kuvauksen joko luonnossa tai studiossa yhdessä suunnitellun teeman mukaan. Jumalatar saa toki myös arvonsa mukaista pientä tarjoilua hemmottelunsa lomassa. Kesto noin  1/2 – 1 tuntia, hinta 250 €.

Hera

Hera on sitoutumisen jumalatar, ja niinpä Hera-kuvauspakettimme onkin suunnattu avioliiton satamaa kohti kulkeville naisille eli polttarikuvauspaketiksi! Polttarisankaritar saa kokea todella miltä tuntuu olla oikea jumalatar täydessä loistossaan. Hän saa juhlameikin ja -kampauksen, jumalatarasun lainaan sekä hänet kuvataan joko studiossa tai miljöössä. Lisäksi polttarijumalatar pääsee yhteiskuvaan omien papittariensa kanssa. Jumalattarelle on varattu hieman omaa pientä tarjoiltavaa, ja papitarten on sallittua pitää omat pidot kuvauksen yhteydessä tiloissamme. Kesto noin 3-4 tuntia, hinta 480 €.

Diana

Juhlista sisäistä jumalatartasi yhdessä ystäviesi kanssa! Diana on kuvauspaketti ystäväporukalle, jotka haluavat viettää hieman erilaisen ja hauskan tyttöjenillan jumalatarteeman merkeissä.

Yksi kerrallaan jumalattaret pääsevät ensin meikkiin ja kampaukseen (kesto noin 30-45 minuuttia). Sillä aikaa muut jumalattaret voivat nauttia lasin kuohuvaa ja toistensa kuplivan ylellisestä seurasta. Kun kaikkien jumalatartyyli on valmis, pääsette yhteiskuvaan. Mahdollisuus myös yksittäiskuviin.

Sopiva ryhmäkoko on noin 2-6 naista. Kesto noin tunti per henkilö, hinta 190 €/jumalatar Jos joku haluaa lisäksi yksittäiskuvan, sen hinta on paketin yhteydessä 60 €.

Tietoa kuvauksista

Kuvauspaketteihin kuuluu yksi huolellisesti käsitelty kuva. Lisäkuvia voi ostaa hintaan 60 €/kpl, tai 5 kpl paketti yhteishintaan 250 €.

Kuvat toimitetaan digitaalisessa muodossa omaan salasanalla suojattuun kansioon, josta ne voi ladata omalle koneelle ja teettää niistä tulosteita. Kuvat toimitetaan sekä web-koossa että suurikokoisina tiedostoina jolloin niistä saa myös tauluja teetettyä.

Kuvien tekijänoikeus on kuvaajalla ja niiden kaupallinen käyttö on kielletty ilman erillistä sopimusta. Kuvat on tarkoitettu yksityiskäyttöön ja niitä saa julkaista yksityishenkilön omassa sosiaalisessa mediassa sekä teettää ei-kaupallisia tulosteita. Jos haluat kuvia esim. liiketoimintasi mainoksiksi, ota yhteyttä niin teen tarjouksen.

Kuvaukset varataan sähköpostitse osoitteesta heidi at jumalatarkuvaus.fi Kuvausvaraukset ovat sitovia sen jälkeen, kun kuvausaika on kirjallisesti sähköpostissa sovittu ja asiakas on sen hyväksynyt. Kuvausajankohdan voi esteen sattuessa vaihtaa toiseen.

Kuvaukset maksetaan ennakolta joko tilisiirrolla tai ostamalla lahjakortti kuvauksiin tältä sivustolta. Lahjakortin maksutapoja ovat pankki- tai luottokortti, verkkopankki, Collector lasku tai osamaksu sekä PayPal.