Hei!

Olen Heidi Niemi, Jumalatarkuvauksen äitijumalatar ja ylipapitar. Olen ammattivalokuvaaja ja -stylisti, ja elämäntehtävänäni on saada naiset tuntemaan itsensä kauniiksi valokuvan kautta.

Jumalataraihe on minulle erittäin lähellä sydäntäni. Näen koko ajan, miten maailmassamme feminiinisyys nousee ja naiset astuvat omaan voimaansa ja uskaltavat taas olla naisellisia. Tämä tekee minut todella iloiseksi ja työlläni autan naisia nousemaan täyteen loistoonsa upeina Jumalattarina.

”Raikas tuulahdus naiseuden maailmaan. Tunnelma oli tervetullut ja tunsin itseni tärkeäksi asiakkaaksi. Sain täydelliset kuvat, juuri sellaiset joita tarvitsin yritykselleni Goddess Zoneen + meikkauksen ja stailauksen. Olen vieläkin niin lumoutunut, että tälläinen paikka voi löytyä. Suosittelen lämpimästi muillekkin Jumalatarkuvauksen palveluita. Kiitos ihana Heidi ” -Terhi Saarinen

Meillä jokaisella on oma tapamme olla nainen, ja Jumalatarkuvauksessa haluan houkutella esiin juuri sitä sinun omaa pyhää naiseuttasi. Millainen Jumalatar sinun sisälläsi asuu? Mitkä ovat sinulle tärkeitä arvoja ja asioita elämässä? Mitä sinä edustat? Minkä Jumalatar sinä olet?

Jumalatarkuva on henkilökohtainen representaatio sinun jumalattaruudestasi. Se kuvaa sinun omaa naiseuttasi ja tapaasi olla naisellinen. Sinä omistat oman naisellisuutesi ja saat tuoda sen esiin omilla ehdoillasi. Jumalatarkuva toimii siinä upeasti tulkkina ja ilmaisukanavana ja saa sinut avaamaan silmäsi omalle kauneudellesi.

Voimme käyttää kuvissa inspiraatiota mytologian ja taidehistorian jo tuntemia jumalattaria, tai voimme luoda sinusta kokonaan uuden, uniikin ja yksilöllisen jumalattaren joka kumpuaa syvältä sisältäsi.

Kuvaukset tehdään joko luonnon keskellä kauniissa Strömforsin ruukissa, jonka on täynnä satumaisen kaunista metsää ja vesistöä, tai huippuvarustellussa studiossamme vanhassa ruukkipajassa.

Tarjoamme myös jumalatar-aiheisia workshopeja ja retriittejä upeassa luonnonkauniissa Strömforsin ruukissa. Lisätietoa tulossa pian!

Jos haluat workshopin tai retriitin omalle työporukallesi tai ystäviesi kesken vietettäväksi, ota yhteyttä! Ohjelmaan on mahdollista yhdistää jumalatarkuvaus, joogaa, pilatesta, meditaatiota ja burleskitanssia sekä ravintotietoa ja hyvinvointiluentoja.