Ensimmäisenä ylpeänä esittelen Tytti Shemeikan eli Poppy Pelagian, rakkauden ja oikeudenmukaisuuden jumalattaren!

Jumalatar-kuvasarjassa kuvaan naisia, jotka mielestäni edustavat positiivisuutta ja ihailtavaa tapaa katsoa maailmaa ja elää siinä naisena. Poppy Pelagia on ollut minulla ennenkin kuvattavana, ja olen aina ihaillut sitä miten täydellisen itsevarma hän onkaan. Poppystä huokuu mielestäni terve itsetunto ja positiivinen energia, joka nostaa hänen kauneutensa aivan omalle tasolleen.
Pyysin Poppy ensimmäiseksi mallikseni tähän jumalatar-sarjaan juuri tämän hänen ainutlaatuisen positiivisen feminiinienergiansa takia. Poppy tulikin luokseni Strömforsin studiolle ja aloimme suunnitella kuvaa yhdessä.

Minulle on tärkeää, että vaikka suunnittelenkin kuvausten visuaalisen ilmeen kokonan itse meikkiä, kampausta, asua ja rekvisiitta myöden, niin kuva kuitenkin kertoo jotain olennaista mallista itsestään. Kun kysyin Poppyltä kuvausten aluksi minkä asian jumalatar hän on, vastaus tuli empimättä ja ilman mietintää: rakkauden ja oikeudenmukaisuuden jumalatar. Wau!

Poppy kertoi minulle, että hän aikaisemmin on pyrkinyt aina elämässään välttelemään konflikteja ja vaan ollut hiljaa tai jopa myötäillyt tilanteissa, joissa on kokenut olevat vääryyttä. Kuitenkin viimeisen kahden vuoden aikana hän on tietoisesti opetellut puolustamaan oikeudenmukisuutta ja sanomaan ääneen jos jokin asia on hänen mielestään väärin. Hän on oppinut, että muuten asiat eivät kehity oikeudenmukaisempaan suuntaan.

Moni nainen varmasti tunnistaa tämän ongelman, itse ainakin. Kuitenkin on tärkeää vetää rajat ja seisoa suoraselkäisesti niiden takana. Siinä Poppy on meille monelle upeana esikuvana! -Kun puolustaa rajojaan ja vastustaa vääryyttä, voi herätä aina uuteen hyvillä mielin, toteaa Poppy. -Tärkeintä tilanteissa joissa joutuu puolustamaan oikeudenmukaisuutta on se, että puhuu asiasta ja argumentoi puheensa, henkilökohtaisuuksiin ei koskaan pidä mennä, Poppy sanoo.

Oikeudenmukaisuus ja rakkaus sopivat hyvin samalle jumalattarelle, sillä ne kulkevat käsi kädessä. Rajojen asettaminen ja oikeudenmukaisuuden vaaliminen on suurta rakkautta itseä ja toisia kohtaan. ”Rakkaus on suurin voima mitä maailmassa on, ja se ei vähene kun sitä antaa”, Poppy sanoo ja jatkaa: ”rakkaus kuuluu meille kaikille, ja on ihmisarvon polkemista jos asetetaan rajoja sille ketä ihminen saa rakastaa ja ketä ei”.

Miten pitkälle elämässään pääseekään, kun keskittyy juuri näihin asioihin: oikeudenmukaisuuteen, rakkauteen ja positiivisuuteen.

Hyvät naiset ja herrat, tässä on upea, ihastuttava, säkenöivä Rakkauden ja Oikeudenmukaisuuden jumalatar Poppy Pelagia:

Kuva ja stailaus: (C) Heidi Niemi / www.jumalatarkuvaus.fi
Jumalatar: Poppy Pelagia